Náplň práce
- uvádzanie presných informácií týkajúcich sa poskytovania informácií o potravinách spotrebiteľom,
- zvyšovanie povedomia pracovníkov spoločnosti o vnútropodnikových pravidlách hygieny, požiadavkách na produkt a proces, požiadavkách noriem, ku ktorým sa spoločnosť zaviazala a požiadavkách zákazníka na kvalitu a bezpečnosť produktov,
- zaistenie dodržiavania zákazu používania informácii, ktoré by uviedli spotrebiteľa do omylu najmä pokiaľ ide o charakteristiky, účinky alebo vlastnosti potravín pri ich označovaní,
- zaistenie primeranej prípravy a vzdelávania pracovníkov v súlade so schváleným plánom vzdelávania,
- zaistenie zhodnotenia a overovania spoľahlivosti interných laboratórnych vyšetrovacích metód významných pre bezpečnosť potravín,
- udržiavanie a zlepšovanie systému ochrany potravín pred ich zámernou kontamináciou,
- zaistenie komunikácie s externými partnermi a inštitúciami vykonávajúcimi služby v oblasti systému manažérstva kvality a bezpečnosti potravín,
- navrhovanie zlepšení týkajúcich sa skvalitnenia zavedeného systému manažérstva kvality a bezpečnosti potravín.
Požiadavky
- skúsenosti so systémami riadenia kvality a bezpečnosti (podľa noriem ISO 9001, IFS, HACCP),
- preukázateľná odborná spôsobilosť na vykonávanie epidemiologicky závažných činností,
- vzdelanie v odbore potravinárstvo (výhodou),
- samostatnosť, zodpovednosť, vytrvalosť a presnosť,
- iniciatíva – aktívny prístup k riešeniu problémov,
- komunikačné schopnosti, príjemné vystupovanie,
- flexibilita, schopnosť pracovať pod stresom.
ODPOVEDAŤ NA INZERÁT